Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Seminarie “Navigating Business with a changing China”

“Vandaag zullen we verschillende cruciale aspecten van zakendoen met China bespreken. Van de nieuwste beleidsveranderingen en technologische innovaties, tot culturele nuances en economische trends die uw strategieën kunnen beïnvloeden. Onze experts en sprekers, elk met uitgebreide ervaring en kennis van de Chinese markt, zullen hun waardevolle inzichten en praktische adviezen met u delen.
Ik wil van deze gelegenheid gebruikmaken om onze sprekers te bedanken voor hun bereidheid om hun tijd en expertise met ons te delen. Ook wil ik VCKK en China Office West-Vlaanderen bedanken voor dit initiatief. Ter informatie deel ik graag mee dat zij in 2025 een innovation tour plannen naar China, meer bepaald naar Shenzhen, Hangzhou en Shanghai, gekoppeld aan een viering ter gelegenheid van 25 jaar bilaterale samenwerking.
” Zo sprak de gouverneur de genodigden toe op het seminarie. (30/05/2024)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be