Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Jaarverslag Coördinatieopdracht 2013

Er is de perceptie dat de Interne Staatshervorming iets onbekend is voor de burger; alhoewel de impact van deze hervorming almaar tastbaarder is. Dit transformatieproces van het Vlaamse bestuurlijk landschap is onder meer gebaseerd op de principes van streven naar meer efficiëntie en het wegwerken van overlappingen.

De finaliteit van de coördinatieopdracht sluit deze principes in zich. Met doorbraak 36 van het Witboek Interne Staatshervorming kregen de Vlaamse provinciegouverneurs de coördinatieopdracht expliciet toegewezen.

Het is de betrachting van de gouverneur dat de resultaten van de coördinatieopdracht voor de  West-Vlamingen waarneembaar zijn. Dat de West-Vlamingen en de bezoekers van onze provincie voelen dat er een verschil wordt gemaakt. Ten bate van het welzijn en de welvaart in onze provincie. Dat ondermeer door de coördinatieopdracht.

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be