Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Saint George’s Day in Zeebrugge en Dover

Naar aanleiding van St. George’s Day vinden traditiegetrouw
plechtigheden in Zeebrugge en Dover plaats om de grote zeeraid van 23 april 1918 te herdenken. De gouverneur woonde beide plechtigheden bij. In Zeebrugge was er een oecumenische dienst in de Sint-Donaaskerk gevolgd door een bloemenhulde op het militaire kerkhof naast de kerk. Aansluitend was er nog een parade door Zeebrugge naar het monument op het Admiraal Keyesplein (15.4.2012).
Ook in Dover werd een plechtigheid georganiseerd op het kerkhof aan de graven van Admiraal Keyes en de diverse gesneuvelden van de Zeebrugge Raid. Nadien volgde een plechtigheid aan het oude stadhuis van Dover met om 12 uur de ringing of the Zeebrugge Bell.( 23.4.2012)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be