Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Raad van bestuur Confuciusinstituut - Boek 'Gemaskerd afscheid'

De gouverneur woonde de vergadering bij van de raad van bestuur van het Confuciusinstituut in Brugge. Op de agenda stonden diverse onderwerpen zoals de invloed van het coronavirus op de werking van het Confuciusinstituut, de renovatie van het gebouw, het jaarrapport 2020 en de geprogrammeerde activiteiten voor 2021. Als laatste punt kwam de samenwerking met het Train World Museum in Brussel aan bod.  De deelnemers bespraken het tentoonstellen van een oude Belgische spoorweg in China in het kader van de 50ste verjaardag van de Belgische diplomatieke betrekkingen tussen China en België.(16/12/2020)

Claude Croes, burgemeester van Deerlijk, overhandigde het boek 'Gemaskerd afscheid' aan de gouverneur.  Claude Croes is eveneens werkzaam als maatschappelijk assistent met als specialisatie 'rouw- en verliesverwerking'. In het boek staan getuigenissen van personen die te maken kregen met diverse vormen van rouw. Ook een zorgkundige en een begrafenisondernemer komen er aan het woord. (15/12/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be