Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Provincie West-Vlaanderen neemt afscheid van eregouverneur Olivier Vanneste

Op woensdagavond 17 september overleed eregouverneur prof. dr.em. Olivier Baron Vanneste (°18 mei 1930) op 84-jarige leeftijd in Brugge.

Huidig provinciegouverneur van West-Vlaanderen Carl Decaluwé, de West-Vlaamse gedeputeerden en de provinciegriffier bieden de echtgenote, kinderen en kleinkinderen hun oprechte deelneming aan bij het heengaan van de eregouverneur en wensen hen veel sterkte toe. Tegelijk bedanken ze hem voor zijn gedrevenheid, inzet en voor al wat hij voor West-Vlaanderen betekend heeft.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op woensdag 24 september om 11 uur in de Sint-Salvatorskathedraal in Brugge.

De Provincie West-Vlaanderen opent naar aanleiding van het overlijden van de eregouverneur ook een rouwregister. Dit kan ondertekend worden in het Provinciaal Hof (Markt 3 in Brugge) vanaf vrijdag 19 september tot en met vrijdag 26 september 2014. De openingstijden hiervoor zijn: van maandag tot en met vrijdag, van 9u30 tot 12 uur en van 14 tot 16 uur.

Volledig persbericht: Provincie West-Vlaanderen neemt afscheid van eregouverneur Olivier Vanneste-20140919

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be