Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Overleg ziekenhuizen en eerstelijnszones - Overleg Westtoer

Op het digitaal overleg met de vertegenwoordigers van de ziekenhuizen en de eerstelijnszones was er een voorstelling van de communication vaccination update .  Daarnaast bespraken de deelnemers het faseplan van de vaccinaties. De gouverneur kreeg ook een update van de epidemiologische situatie. (13/01/2021)

Tijdens een overleg met Westtoer stelde de gouverneur vast dat een creatief team aan het werk is geweest om een andere beleving van en in West-Vlaanderen te organiseren. Sommige vernieuwingen zijn zelfs een ‘blijver’ zoals de druktebarometer die nog verder wordt verfijnd. Westtoer heeft zich sterk ingezet als regionale katalysator om alle getroffen sectoren te betrekken bij een globaal plan ter ondersteuning van de toeristische economie. Door een permanent contact met alle actoren en het stimuleren van een cultuur van onderlinge solidariteit kon een financieel hulppakket worden samengebracht met de steun van het West-Vlaamse provinciebestuur. De gigantische impact van de pandemie op het toeristische aanbod heeft aangezet tot het ontdekken van nog onbekende opportuniteiten die onze provincie te bieden heeft. De 'vergroening' van het toerisme is alvast een fundamentele optie waarop het komende decennium structureel zal worden ingezet. (22/12/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be