Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Overleg Brexit - Bestuurscomité Kulak

Het Nationaal Crisiscentrum organiseerde een digitaal overleg over de Brexit. De gouverneur nam hieraan deel. Tijdens dit overleg bespraken de deelnemers de aanpak van de risico’s en de maatregelen om de Brexit  in goede banen te leiden en de hinder zo beperkt mogelijk te houden. (26/10 en 25/11/2020)

De gouverneur woonde de digitale bijeenkomst van het bestuurscomité van de Kulak bij.  Volgende agendapunten werden besproken: een stand van zaken van de aanpak van corona, het strategisch dossier faculteit Bewegings- en Revalidatiewetenschappen-Campus Brugge en een stand van zaken van de master-na-masteropledingen. (17/11/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be