Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Nieuwe sessies 'opleiding signaalgever' in West-Vlaanderen

Vanaf dinsdag 7 april organiseren de provinciegouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé, de Provincie West-Vlaanderen en de Wielerbond Vlaanderen nieuwe sessies van de gratis opleiding ‘signaalgever’ op diverse locaties in West-Vlaanderen.Dit jaar worden 10 sessies voorzien op 10 verschillende locaties. Vijf in het voorjaar, vijf in het najaar. In het voorjaar is dit in Sijsele, Kortemark, Deerlijk, Alveringem en Oostrozebeke.   In december 2014 werden zo’n 10 sessies gegeven op 5 verschillende locaties. Bijna 400 West-Vlamingen volgden toen de opleiding en mochten hun certificaat in ontvangst nemen.  In België zijn er zo'n 7.000 seingevers. Ze vormen een belangrijke schakel bij het in goede banen leiden van wieler- en andere sportwedstrijden.
Zonder deze vrijwilligers zouden de verschillende sportdisciplines, waaronder de wielersport, wellicht geen toekomstperspectieven meer hebben.

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be