Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Koninklijk bezoek Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper - Ontvangst honorair consul-generaal Nederland

Hunne Majesteiten de  Koning en de Koningin bezochten het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper. Na een inleidende werkvergadering was er een gesprek met de medewerkers van het ziekenhuis over hun ervaringen met de COVID-19-pandemie en de vaccinatievoorbereidingen. Aansluitend bezochten de Koning en de Koningin de spoeddienst van het ziekenhuis. De gouverneur woonde dit bezoek bij. (12/02/2021)

De gouverneur ontving Jan Lagasse, voormalig CEO van North Sea Port, voor een beleefdheidsbezoek.  Jan Lagasse is aangesteld als honorair consul-generaal voor de provincies West- en Oost-Vlaanderen.  Hij zal in die provincies de belangen behartigen van Nederlandse burgers en bedrijven.  Jan Lagasse heeft een lange staat van dienst in het bedrijfsleven en heeft zich de afgelopen jaren sterk ingezet voor de versterking van de grensoverschrijdende samenwerking tussen Vlaanderen en Nederland. (18/01/2021)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be