Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

High Level Lunch in aanwezigheid van de Chinese ambassadeur

De provincie West-Vlaanderen werkt samen met de Chinese provincie Zhejiang.  Met deze samenwerking wenst de provincie de positie van West-Vlaanderen in de globale economie te versterken en onderneemt hiervoor acties op het vlak van handel, gezondheidszorg, onderwijs, vorming en onderzoek, etc. 
Het provinciebestuur West-Vlaanderen ontving op dinsdag 28 juni 2022 Z.E. CAO Zhongming, ambassadeur van de Volksrepubliek China in België.  De gouverneur en gedeputeerde Jean de Bethune  hadden het genoegen de ambassadeur uit te nodigen op de high level lunch in de Ambtswoning van de gouverneur. (28/06/2022)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be