Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Coördinatievergaderingen Brexit - Overleg Places of Refuge

Het Nationaal Crisiscentrum organiseerde digitale coördinatievergaderingen over de Brexit.  De gouverneur woonde deze vergaderingen bij. De deelnemers kregen er een stand van zaken en een overzicht van de situatie. Hiernaast kwam de monitoring aan bod. (6 en 15/1/2021)

De gouverneur nam deel aan het digitaal overleg Places of Refuge. De werking van de high level stuurgroep in verband met digitale maritieme systemen en diensten was er geagendeerd.  Verder kwam de stand van zaken van diverse lopende projecten aan bod.  Tenslotte werden de Europese richtlijnen besproken. (12/01/2021)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be