Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

CIC-overleg, Provinciaal Veiligheidsoverleg,Strategisch comité en Maiden Decision Making Board

In de Ambtswoning zat de gouverneur het CIC-overleg voor. De leden bespraken het jaarverslag van 2018. Op het aansluitende Provinciaal Veiligheidsoverleg bespraken ze de migratiebarometer West-Vlaanderen, de bestuurlijke handhaving en de handhavingsweek zwerfvuil. Ook de samenwerking tussen De Lijn, de politie en het parket kwam aan bod. (25/2/2019)
In Mons verwelkomde de gouverneur de deelnemers van het comité stratégique.  De organisatie van de bijeenkomst lag in handen van de procureur-generaal van Mons. Op de agenda stonden de mandaten van de subwerkgroepen en de Conventie van Metz. Tenslotte ondertekenden de Préfet, de gouverneurs van West-Vlaanderen en Henegouwen en de dirco’s van West-Vlaanderen en Henegouwen het protocol “grensactieplan”. (19/02/2019)
Verder was er onder voorzitterschap van de gouverneur een bijeenkomst van het Maiden Decision Making Board. De leden kregen een overzicht van het budget. Ook de nota betreffende outputs ICT, het voorzitterschap van de Legal WG en de stand van zaken rapportering naar EASME kwam aan bod. (12/03/2019)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be