Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Boodschap Chinees nieuwjaar - Digitale studiereis

De gouverneur gaf een boodschap ter gelegenheid van Chinees nieuwjaar. “Daarom zal het Jaar van de Os een jaar zijn van omgaan met obstakels en dit zowel voor studenten, werknemers als ondernemers. We zullen 2021 aangaan met vertrouwen en met de kracht en het doorzettingsvermogen van een os.  Gelukkig bieden de vaccins het vooruitzicht op betere tijden. De provincie West-Vlaanderen ziet uit naar de samenwerking met de provincie Zhejiang om de koers te bepalen in het 'post-coronatijdperk'. Ondertussen koesteren we via het internet onze vriendschap en samenwerking. Ik wens jullie het allerbeste in het Jaar van de Os. Zorg goed voor jezelf en de anderen, thuis en op het werk." (08/02/2021)

Dit jaar worden er bij VIVES geen buitenlandse reizen georganiseerd.  Maar met 'Around the World with HW&B' krijgen de studenten een uitzonderlijke kans om de wereld toch iets dichter bij hun dagelijks leven te brengen.  Ik ben dan ook bijzonder verheugd peter te mogen zijn van dit initiatief.  Profiteer van deze kans om jullie grenzen te verleggen.  West-Vlaanderen is mooi, maar er bestaat ook veel boeiends buiten de grenzen van Brugge of Kortrijk.  Jullie hebben de kans om specialisten aan het woord te horen die hun kennis willen delen.  Ze zullen met veel enthousiasme vertellen hoe klein deze geglobaliseerde wereld eigenlijk is, hoe belangrijk wereldburgerschap is en hoe nodig het is om zelf een mening te vormen over wat er gaande is in onze wereld."  aldus de gouverneur. (18.02.2021)

 

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be