Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Bezoek Regenboogstadion Waregem - Werkbezoek Alveringem

De gouverneur had een overleg met de burgemeester van Waregem en de bedrijfsleiding en trainer van ‘Essevee’ (SV Zulte-Waregem). De meeting vond plaats in de evenementenruimte van het Regenboogstadion met absoluut respect voor de coronaregels. De gouverneur wou poolshoogte nemen van de inspanningen en investeringen  die een sport- en topclub doet om in Covid-tijden het hoofd boven water te houden. Een toelichting over de strenge en strikte methodiek om het virus buiten de club te houden, werd aangevuld met een uitgebreide toelichting over de impact van alle contactrestricties op het functioneren van de club. De club en de stad blijven samen de geplande vernieuwingswerken uitvoeren die de ganse site een schitterend uitzicht geven. (30/11/2020)

Het schepencollege van Alveringem ontving de gouverneur voor een werkbezoek. Diverse dossiers zoals het gemeentefonds en de open ruimte werden besproken. (16/11/2020)

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be