Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Beste lezer,

Wanneer je een schip wilt bouwen, breng dan geen mensen bij elkaar om het hout te slepen, het werk voor te bereiden en de taken te verdelen. Maar leer mensen te verlangen naar de eindeloze zee. Het is een vaak geciteerde wijsheid van Antoine de Saint-Exupéry. Samenwerken aan een einddoel lukt veel beter met mensen die verlangen naar hetzelfde einddoel.

In samenwerking is communicatie een centraal element. Communicatie creëert immers betrokkenheid. Door communicatie ontstaat een draagvlak, waardoor een gedeelde visie over de gewenste situatie ontstaat. Het belangrijkste in communicatie is echter te horen wat niet wordt gezegd Wat zei u ook alweer?

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be