Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

Aftrap campagne brandpreventie “Hoe voorkom ik brand op mijn bedrijf?”

Op 8 november om 20 uur organiseerde de gouverneur samen met het gemeentebestuur Houthulst, de Boerenbond Bedrijfsgilde Diksmuide-Houthulst, de hulpverleningszone Westhoek en Prevent Agri de aftrap van en een infosessie over de brandpreventie campagne “Hoe voorkom ik brand op mijn bedrijf?”.

Uit de analyse van de industriebranden blijken land- en tuinbouwbedrijven risicovol voor branden in onze provincie. Sensibilisering is daarom belangrijk.

Onderwerpen zoals arbeidsongevallen, brandpreventie en de gevaren van mest- en kuilgassen kwamen aan bod door sprekers van Prevent Agri en de hulpverleningszone Westhoek.

Wenst u meer te weten over het aanbod van Prevent Agri? Via volgende link komt u op de website van Prevent Agri terecht https://www.preventagri.vlaanderen/nl/home

Reactie toevoegen

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be