Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

augustus 2015

Congres Cultureel Erfgoed

Op vrijdag 2 oktober a.s. om 18u30 zal het congres cultureel erfgoed onder water plaatsvinden.

Het doel van dit congres is om een uiteenzetting van de regelgeving te geven en een algemeen bewustzijn van het cultureel erfgoed onder water te creëren. 

Inschrijven kan via de website http://www.vondsteninzee.be/. Deze inschrijving is onder voorbehoud, daar het aantal plaatsen beperkt is.

Indien uw inschrijving wordt weerhouden, zullen wij u ten gepaste tijde in kennis stellen van de praktische informatie.

West-Vlaanderens Mooiste

De gouverneur zette de verkeersveiligheidscampagne verder tijdens de vierdaagse fietshappening ‘West-Vlaanderens mooiste’ in Roeselare.  Hij reed de fietstocht ‘samen fietsen in harmonie’. Gedurende de vierdaagse werkt de politiezone RIHO rond de campagne “Fietstoerisme in Harmonie’ met de provinciale fietsverkeersquiz en gepersonaliseerde drinkbussen van wielerlegende Patrick Sercu. (22.08.2015)

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be