Beste lezer,

Ik wil je graag betrekken bij mijn dagelijkse opdracht. Daarom verstrek ik je zoveel mogelijk informatie. Met deze website wil ik je graag informeren over allerlei zaken, die jou kunnen aanbelangen: preventie van criminaliteit, de procedure voor het rampenfonds, alles over de jachtverloven,… Via het overzicht van alle medewerkers weet je meteen bij wie je met je vraag terecht kan. Je kan ook mijn dagelijkse activiteiten volgen. Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

Carl Decaluwé

STIP IT 2023

datum publicatie persbericht: 
2 februari, 2023

Sinds 2018 zet Ketnet, samen met het netwerk Kies Kleur tegen Pesten, 4 stippen in om de strijd tegen pesten aan te gaan. Een opvallend symbool dat zowel laagdrempelig als aspirationeel is: 4 eenvoudige stippen die iedereen op zijn hand kan zetten om te laten zien dat ie tegen pesten is. Vanaf 2022 trekken ook Radio 2 en MNM mee aan de kar en verschijnen de stippen ook op de handen van volwassenen. De vier stippen zijn op die manier uitgegroeid tot hét symbool tegen pesten. Daarenboven hebben de stippen ook echt een impact, want de actie maakt pesten bespreekbaar en zorgt voor extra bewustwording bij jong én oud.

Van 29 januari 2023 tot en met 18 februari 2023 strijden Ketnet, MNM en Radio 2 weer samen tegen pesten. Doe mee met STIP IT en trek een stippenlijn tegen pesten!

Met je vrienden, met je familie, met je klas, school, straat, wijk, bedrijf, jeugdbeweging, sportclub, dorp, gemeente, maakt niet uit! Doe het en maak het plezant! Ga voor de sportiefste, beestigste, luidste, kleurrijkste, stoerste, maakt-niet-uit-welkste stippenlijn.

Hoe doe je dat? Zet 4 stippen op je hand en ga naast elkaar op één lijn staan. Reik elkaar de gestipte hand. Ziezo, nu heb je een stippenlijn!

Maak een video van die stippenlijn en verspreid die via sociale media met "Wij trekken de lijn tegen pesten" en #stipit en #hiertrekkenwijdelijntegenpesten 
Post en registreer je video zeker ook op www.stip-it.be

Algemeen secretariaat van de gouverneur

Burg 3
8000 Brugge

tel.: 050/405811
fax.: 050/405800

Stuur een bericht naar de gouverneur

gouverneur@west-vlaanderen.be